top of page
שמעו סיפור

כבר לפני  18 שנים, כשסיימתי את בית הספר לטבחות בתדמור,

הבנתי שהחיפוש אחר טעמים חדשים, יהיה חלק בלתי נפרד מחיי היום יום שלי

במטבח האיטלקי התאהבתי בעיקר בגלל פשטותו, הניחוחות והטעמים הנפלאים שלו,

והקשר למטבח הדרום אמריקאי, על כל טעמיו הייחודיים, טבעי לי משום שנולדתי ב Paranà - Entre Rìos שבארגנטינה.

כך למדתי את סודות המנגל והבשרים על האש עוד כילד מאבא שלי,

ועד היום אני משתמש בשיטות הצלייה המסורתיות בהן משתמשים                            (אנשי השדות הארגנטינאים).

 

עם הזמן שילבתי את אהבת הגריל יחד עם המטבח האיטלקי,

והוספתי לו את הניסיון שצברתי בקולינריה העכשווית - 

כשף וגרילמן של מסעדת Frame בתל אביב.

אז הקמתי את סדנאות בישול El Tata - עסק לקייטרינג, אירועי גריל

ומכירת אוכל מוכן וטעים הביתה.

הרצון לחלוק את החוויה הבשלנית עם חברים ורבים אחרים,

דחף אותי להקים סדנאות בישול מעשירות ומלמדות על אוכל אותנטי, אבל גם חדשני ומקורי,

ומעולה לכל מי שרוצה!

!מוכן וטעים למקפיא
בא לי לקנות
MM1

הודיה בן שמעון

בעלי ואני!

וואו אני חייבת לציין שהיה פשוט כיף וטעים!
אלחנדרו איש כל כך נחמד, ומשקיע ופועל מכל הלב!
נהנינו מכל ורגע ובהחלט נחזור לעוד סדנא - היה פשוט כיף וטעים!

ספרו לחברים

!?נהניתם

סדנאות בישול

לחוות בישול דרך הידיים

סדנת בישול זוגית בנוף פסטורלי
 סדנת בישול פריסטייל

אנחנו משלבים

 סדנאות בישול - חוויה קולינרית

כבר שנים קבוצות רבות מגיעות אלי להתארח וללמוד את תחום הקולינריה בארץ.

.עם המון ניסיון ואהבה לתחום, אשמח לארח אתכם ולהעביר מהידע שלי כדי שתוכלו לבשל לעצמכם ולקרוביכם

תוכלו להינות מסדנאות בישול ממגוון מטבחים שונים ובנוסף תוכלו להחליט בעצמכם מה תבשלו בסדנת הפריסטייל שלי. אני מזמין אתכם לבוא להינות וללמוד ובעיקר לאכול

השאירו פרטים
Contact-Form

תודה! נהייה בקשר בקרוב

bottom of page